نوشته شده توسط : xshufeel2

Manchester City annonceret gennem den officielle hjemmeside, De har allerede gennemført en kontrakt med den brasilianske midtbanespiller Fernandinho, Den 32-årige midtbanespiller fik en to-en-halv-årig kontrakt med Fodboldtrøjer Dame Manchester City, Ny kontrakt indtil sommeren 2020.

Fernandinho og Manchester City kontrakten udløb oprindeligt denne sommer, Den fornyede kontrakt vil nå sommeren 2020. Under Guardiola, Fernandinho blev en integreret del af Manchester City midtbanespiller, Han spillede alle 23 league spil i Manchester City denne sæson, Scoret 2 mål og 3 assists. Manchester City Onsdag og Otamendi har lige afsluttet kontrakten, Nu låst en ny pagt af de vigtigste spillere, I øjeblikket førte Manchester City også Premier League med 12 point, En hånd har rørt ligatitel.

I sommeren 2013, Fernandinho sluttede sig til Manchester City, Hidtil spillede han 212 udstillinger Fodboldtrøje Manchester City scorede 19 mål, Hjælp Manchester City vinde 2013-14 sæsonen Premiership og League Cup double crown, Han hjalp igen Manchester City til at vinde League Cup i 2015-16.



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Liverpool forsvarer Van Dijk sagde, Vil ikke føle angst for høje priser, Han troede, det var et kompliment til ham. Van Dijk til 7500 pund fra Southampton sluttede sig til Fodboldtrøjer Dame Liverpool, Han er vagt af det højeste værd i historien.

Van Dijk sagde: " Høje priser får mig ikke til at bekymre mig, Dette er et kompliment til mit hårde arbejde, Så Liverpool er villig til at bruge pengene til mig, Jeg kan ikke ændre, hvad der er sket. "

Liverpool, Chelsea og Manchester City er interesserede i at introducere Van Dyke, Men sidstnævnte lykkedes i sidste ende at slutte sig til hæren, Da han blev spurgt hvorfor han valgte Liverpool, Van Dijk sagde: " Liverpool er et meget stort hold, Fanerne, spillerne og alt her er fantastisk. Hvert hjemmespil i Fodboldtrøje Liverpool er overraskende, Jeg er glad for at arbejde for denne klub. " Liverpool vil spille mod league leader Man City hjemme næste mandag morgen.



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 22 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

King's Cup 1/8 endelig væk til Celta, Selvom Barcelona ikke kunne vinde, Men efter at coachen Valverde sagde, at han var tilfreds med resultaterne. " Alle har deres eget synspunkt, Vi er tilfredse med nogle aspekter af spillet. Måske kan vi få bedre resultater, Men de kan også få os flere bolde. Tempoet i spillet er meget intens, Den anden side af røveriet er meget fremad. Fodboldtrøjer Dame Celta modangreb er meget truende, Selvfølgelig har vi også en trussel. "

Ser frem til det andet ben i kampen, Valverde sagde: " Vi kender Celta's evne, De viste styrke i La Liga-kampen, Vis det igen i dag Den anden runde de vil gøre deres bedste, Vi vil gøre vores bedste. Vi respekterer dem meget. "

Barweder understregede: " Spillet er ikke populært, Alt skal afgøres, Vi kender modstanderens energi, Barcelona vil være årvågen. " Fodboldtrøje Barcelona træner roste også målhæren Arnis: " Han fungerede godt i alle positioner på frontlinjen, Han er frygtløs, Kan bidrage til målet. Selvfølgelig synes Barcelona spil for ham en lang, Fordi rytmen af La Liga-holdet er meget stærk. "



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

For nylig, Fodboldtrøjer Dame Real Madrid præsident Florentino aflagde en tale på den årlige julefest i Real Madrid, I sin tale, Florentino tilbagekaldte klubbens præstationer i 2017.

" Vores store præstationer lavet af klubben giver os også denne klub, Vores træner og vores spillere er blevet anerkendt verden over. Derudover modtog vi også FIFA- og UEFA-holdetildelinger og individuelle priser. Så jeg tror i år er et meget tilfredsstillende år for Real Madrid, I dette år har vi gjort store præstationer, Disse Real Madrid fans er også meget tilfredse. Vi har forsøgt at gøre umuligt muligt, Vi vil aldrig bøje os for vanskeligheder og udfordringer. "

" For Fodboldtrøje Real Madrid dette års resultater, Vi er alle meget tilfredse, Men folk der kender Real Madrid ved, at vi vil vinde mere, Så vi har ikke tid til at være selvtilfreds. Vi bør bruge vores egen motivation i kampen for en ny mester, Fordi Real Madrids ambition er uendelig. "



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 1 دی 1396 | نظرات ()