نوشته شده توسط : xshufeel2

Ifølge de britiske nyheder, der talte om holdstjernen Harry - Kane's fremtid, Fodboldtrøjer Dame Tottenham træner Pochettino sagde, at kun Kane selv kan svare på dette spørgsmål. Kane har for nylig udført godt, Han har lige høstet sine første 100 Premier League mål, Men England-angriberen mener, at hans første mål er at vinde et trofæ.

Kane og Tottenham kontrakt til 2022 vil ikke udløbe, Men Kane tidligere landslag holdkammerat Rooney sagde i et interview, Hvis Tottenham ikke kan vinde ordet, Kane vil genoverveje sin fremtid. Kane's fremragende præstation i de seneste år medførte mange europæiske klubber i alle aldre, Tidligere Real Madrid præsident Calderon håber holdet kan underskrive England angriberen.

Når man blev spurgt om fremtiden for Fodboldtrøje Tottenham Kane, Tottenham svarede: " Det er hans problem, ikke min. Selvfølgelig vil han score, vil vinde mesterskabet. Jeg vil ikke kommentere for meget om dette. Han er meget glad her, han elsker Tottenham, Men dette er hans personlige spørgsmål Det handler om hans tanker og følelser, Jeg kan ikke svare på ham. "



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 20 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Premier League Arsenal annoncerede den officielle, Med midtbanespiller Özil gennemførte kontrakten, Den nye kontrakt varede indtil 2021. Ifølge nyhederne nåede Zhou Xin Fodboldtrøjer Dame Arsenal Ozil 350.000 pund, Han blev også den højest betalte spiller i Arsenals historie.

Ozil og Arsenal fornyelse problemer, Har påvirket hjerterne af væbnede fans, Hans tidligere kontrakt udløber i sommer, Og nu efter afslutningen af fornyelsen, Arsenal fans endelig en beroliget.

Efter fornyelsen, Fodboldtrøje Arsenal Özil sagde på sociale platforme: " Jeg er glad for at kunne annoncere en ny treårig kontrakt med Arsenal, Efter lang tid at overveje og kommunikere med dig, Jeg lavede en af de vigtigste beslutninger i min nuværende karriere. Vidunderlige ting skal altid bruge lidt tid, Til sidst tog mit hjerte en beslutning for mig. Som jeg altid sagde, var jeg hjemme som Arsenal, Jeg er motiveret og håber at hjælpe holdet med at opnå gode resultater i de kommende år. Arsenal en dag, livslang arsenal! "



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | نظرات ()