نوشته شده توسط : xshufeel2

Ifølge rapporter, Tidligere Bayern-stjernen Stromts i et interview, Talte om holdets aktuelle situation. Han sagde Fodboldtrøjer Dame Bayern slog Mainz er normal, Derefter mod det store Paris Champions League-spil, Er teamet virkelig testet.

 

Stromts sagde: " Bayern 4-0 sejr over Mainz. Jeg tror i de seneste år, Denne sejr er en meget normal ting. Men jeg tror, Derefter mod det store Paris Champions League-spil, Bayern er den rigtige test. "

 

Bayern München for de nuværende interne spændinger, Stromts sagde: " I mit indtryk, Forholdet mellem spillerne er også godt, Men i øjnene af udenforstående, Fodboldtrøje Bayern München dette hold er ikke særlig harmonisk. "

 



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

5-0 er Valverde ledet Barcelona for at få den største score sejr, Efter kampen var han meget tilfreds med resultaterne af Barcelona-spillet, I ligaen før de tre runder i Fodboldtrøjer Dame Barcelona før Real Madrid 4 point, Han sagde, at han følte sig godt.

For flere nye hjælpepræmier, Sagde Balfade : "Jeg er meget tilfreds med Deng Bei Lais første udstilling, Paulinho er også. De vil gradvist tilpasse sig vores spil. Dumbai er den højeste i historien om Barcelona transfer fee spillere, Men han startede fra det meget hårde arbejde, Holdet er meget taknemmeligt for ham. "

Real Madrid to sejrrige, Tre sejre i Fodboldtrøje Barcelona har været ude af Real Madrid 4 point, Til denne Balfade sagde: " Barcelona er ikke en stor ledelse, Men Barcelona er i stand til at holde modstanderen føler sig meget god. Vi ved ikke, hvad der vil ske i fremtiden for Barcelona, Men vi vil fokusere på sejr. "



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Juventus VD sa, " Jag tror att He Weide Si är den sista som undertecknades, Eftersom vi är mycket nöjda med Fotbollströjor Dam Juventus nuvarande uppställning, Så överföringsfönstret innan du stänger den här tiden, Juventus borde inte ha några stora signeringar ägde rum. "

 

Asamoah hoppas överföra, Men Marotta tycker att det här är osannolikt. " Vi har sagt, Om en spelare vill gå, Vi kommer att kämpa för att träffa honom. Tyvärr Denna gång omöjlig, Eftersom det andra erbjudandet erbjudandetiden är relativt sent, Vi har ingen chans att hitta en ersättare för honom. Jag tror att tills överföringsfönstret stängdes, Asamoah kommer att ägnas åt spelet, Som tidigare, Gå tillbaka till den utmärkta sig själv. "

 

" Spinazzola älskar fotboll, Han älskar Ströjor Juventus ungdomsakademi, Han växte upp härifrån, Han vill säkert ha Juventus jersey. Men nu är det omöjligt, Eftersom vi har ett avtal med Atlanta, Hans framtid i Juventus, Men vi visste att han var lite orolig. "

 



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Manchester United embedsmand meddelte undertegnelsen af Ibrahimovic, Ibrahimovic i skaden igen efter at Manchester United-trøjen igen kører på et grønt felt. De to parter underskrev et års kontrakt, I 2017-2018 sæsonen, Fodboldtrøjer Dame Ibrahimovic vil bære Manchester United nr. 10 trøje.

Efter afslutningen af kontrakten Ibrahimovic accepterede Manchester United officielle radio interview: "Jeg kom tilbage til den opgave, der skulle begynde, før jeg startede. Jeg og klubbens hensigt er at fortsætte med at blive. Jeg kan ikke vente med at bruge til at vende tilbage til stadion, Jeg har brug for lidt tid til at sikre, at jeg er godt forberedt. Jeg forsøger at træne hver dag, At sikre, at den bedste stat at vende tilbage til stadion. "

Manchester United træner Mourinho for Ibrahimovic's fornyelse, Udgivet sit eget synspunkt: " Vi er glade for at Ibrahimovic vil genvinde, For han kan vende tilbage til Fodboldtrøje Manchester United, vi er meget velkomne. Han lavede et stort bidrag til Manchester United sidste sæson, Han fortjener vores tillid. Vi venter tålmodigt på ham igen. Jeg vil ikke tvivle på, at han igen vil blive et vigtigt medlem af Manchester United. "

 



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 3 شهريور 1396 | نظرات ()