نوشته شده توسط : xshufeel2

Barzali accepterede for nylig et interview. Han sagde, at Zebra Army er den stærkeste. Samtidig gjorde ankomsten af Fodboldtrøjer Dame Ronaldo Champions League-mesteren en drøm.

Januar 2011, Barzagli flyttede fra Wolfsburg til Juventus for kun 300.000 euro. I processen med holdets syv på hinanden følgende mesterskaber, Han spillede en vigtig rolle.

"Begyndelsen af denne sæson er meget overbevisende. Holdets præstationer og mentale udsigter er meget gode. " Barzagli sagde "Det er ikke let at vinde spillet. Det er sværere at fortsætte med at forbedre sig på dette niveau. Denne Juventus er blevet bygget for at kæmpe for alle ære. På papir er dette den mest kraftfulde Juventus, jeg nogensinde har spillet. Det er også det mest omfattende team. Efter at have mødt to Champions League finaler og har oplevet så mange udfordringer, Fodboldtrøje Juventus er i stigende grad overbevist om, at han kan vinde mesterskabet. Med ankomsten af Ronaldo og andre mestere spillere, Champions League har ændret sig fra en drøm til et mål. "



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Gary Neville mener, at Arsenal ikke har styrken til at konkurrere om Premier League denne sæson. Chelsea, Manchester City og Liverpool bundet til top spot i Premier League. Arsenal sendte dem kun 2 point. Fodboldtrøjer Dame Arsenal har vundet 9 på hinanden følgende sejre i forskellige arrangementer.

En anden kommentator, Sonnes, mener, at Chelsea har brug for et center, der kan score: "Jeg tror stadig, at hvis Chelsea har et center, der kan score mål, De vil være i stand til at konkurrere med Manchester City Liverpool. Chelsea truer ikke med at have Azar. Manchester City Liverpool har mere truende spillere. Ligatitel er enten Manchester City eller Liverpool. Ikke udelukke Chelsea, men de har brug for et rigtigt center. "

Neville sagde: "Jeg tror ikke, at Fodboldtrøje Arsenal vil udfordre ligatitel. Chelsea sæson begyndte godt. Men efter otte runder af konkurrence, sagde de, at det var for tidligt for dem at udfordre Manchester City og Liverpool. "



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

I interviewet efter spillet, Fodboldtrøjer Dame Barcelona målmand Ter Stegen sagde Messi's fremragende præstation er selvfølgelig bekræftende. Men de resterende ti holdkammerater har også afgørende indflydelse på sejren i spillet.

Om dette spil, Ter Stegen sagde: "Det er ikke let at vinde spillet. I den første halvdel af kampen var det svært for os at klare hinandens modangreb. Imidlertid forbedrede holdets præstationer i defensive slutningen i anden halvdel. Endelig vandt sejren. "

på samme tid, Barcelona målmand sagde holdet skal vinde hele tiden: "Vi skal altid spille med en klar ide, Vi skal gøre det samme som vi gør nu, Barcelona skal vinde hele tiden. " Endelig om Fodboldtrøje Barcelona Messi, Tyskeren sagde: "Det er vigtigt at understrege det De resterende ti spillere i holdet har også en afgørende indflydelse på sejren i spillet. "



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

For nylig har de britiske medier været rygter om, at Abu kan sælge Chelsea. Arsenals berømte Ian Wright påpegede i søjlen, Abu er den vigtigste person i Fodboldtrøjer Dame Chelsea. Mere vigtigt end nogen superstar, Hvis han forlader, Det bliver en katastrofe for Chelsea.

Hvis Abu føler, at han er træt, Så Chelsea fans vil finde klubben i en meget farlig situation. Der er allerede mange dårlige chefer derude, Du kan ikke køre en god chef ud.

Chelsea fans føler, at holdet forlod Azar i sommer. Det er som at grave guld op. Men hvis Abu beslutter at forlade, Fans vil opdage, at der er store problemer at bekymre sig om. Hvis Fodboldtrøje Chelsea i sidste ende skiftede hænder, Jeg føler virkelig, at lykken med at forlade Azar er kortvarig. Hvis Abu virkelig forlod, Jeg tror, at det vil være en katastrofe for Chelsea. Ikke kun Chelsea, men hele regionen, Du kan ikke undervurdere Abu's indvirkning på hele regionen.



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Real Madrid officielle hjemmeside annoncerede det Real Madrid Fodboldtrøjer Dame har nået en aftale med det hollandske hold Waiters. Norske teenager Odgo vil blive udlånt til holdet for en sæson.

dog Efter overførslen til Real Madrid er fremgangen i Utrecht blevet alvorligt bremset. Indtil midten af 2016/17 sæsonen kom jeg til Heerenveen. I holdet, den rigtige vinger af Edgar, Først da re-emerged i lyset af ung berømmelse. Sidste sæson, Edgau scorede 2 mål for Heerenveen i 26 kampe.

Dette norske geni er kun 20 år gammel indtil december i år. Med sin nuværende styrke, Det er ikke nok for Fodboldtrøje Real Madrid at fortsætte med at spille. Samtidig vinker Real Madrid-holdet og den offensive midtbanespiller, Reservene er ikke strakte, Isco, Bell, Asencio, Vazquez, Og Vinicius, der rapporterede i sommer, Begge reducerer muligheden for ældgers høj effektivitet Real Madrid.



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Ifølge nyhederne, Bayerns nye hjælp Gorecka sagde i et interview med medierne. Fodboldtrøjer Dame Bayern er en klub, der er stærkere end Schalke 04 i enhver henseende.

Goretka sagde: "Bayern er en familie på internationalt plan, en klub, der er væsentligt forskellig fra Schalke 04, Alt her er bedre, Mere spændende. "

Vores nye sæson startede meget godt. 5-0 besejrede Frankfurt og 1-0 sejr over Manchester United viste styrken af holdet. Vi vil spille bedre i ligaens første kamp mod Hoffenheim. Jeg vandt mesterskabet i det første spil i Bayern München. Jeg vil gerne hjælpe Fodboldtrøje Bayern München i den nye sæson. Vind så mange championship trofæer som muligt. "



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Hvor høj kan Ronaldo lede Fodboldtrøjer Dame Juventus? Dette er et spørgsmål om stor bekymring for mange medier og fans. For nylig sagde General Juventus til Las Costa. Med ronaldo Alt er muligt.

Costa sagde: " Ronaldo overført til Juventus? Jeg tror, at Ronaldo har nået en højde, som almindelige mennesker ikke kan nå. Men han vil stadig tage sin position et skridt videre. Jeg tror Ronaldo kan bringe vores team, Opgrader til et nyt niveau, Lav et meget vigtigt bidrag til holdet. Alt er muligt med ham. "

Juventus 'første spil i den nye sæson begynder den 19. august. Fodboldtrøje Juventus vil udfordre Chievo på vejen. Ronaldo forventes at placere sin debut i Juventus.



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Belgien, hvor alle de vigtigste spillere kæmper, Til sidst besejret for at tage del i rotationen, England Fodboldtrøjer Dame som giver yngre spillere flere muligheder, Formentlig i forventning fra de fleste mennesker.

Begge hold spillede meget selvsikker og afslappet. Evnen til at organisere og styre spillet, Det er værd at rose. I modsætning hertil er den belgiske tre-line-serie, Tag din egen kraftfulde offensiv evne ud; England ser længere ud, De bruger dette spil til at træne, Og i tandem fire år efter næste VM.

England har opnået målet om at træne unge hold. Men vil de virkelig være bedre end denne i næste verdensmesterskab? Men du skal stille et spørgsmålstegn. Mange tror, at Fodboldtrøje England ikke har været i stand til at gå videre i Rusland. Det er prisen, der betales for at være ung. Faktisk for dette spil, Når begge indrømmede mål er udsat, Utilstrækkelig erfaring i den engelske forsvarslinje, De to centrale forsvarere er defensive modstandere efter indsættelsen og den midterste indtrængning, Stadig bud.



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Croatian Modric er en af de bedste resultater i verdensmesterskabet. Fodboldtrøjer Dame Kroatisk træner dalic Udførelsen af Magic Flute er også fuld af ros.

"På klubben niveau Luca har opnået alle mulige resultater, Men han har stadig ingen ære på landsholdets niveau. I betragtning af hans alder, Dette burde være hans sidste verdensmesterskab, Jeg er meget glad for at han kan komme ind i semifinalen, Men det er også resultatet af alle aktørers indsats. "

Dette VM, Croatian Modric spillede en meget vigtig rolle i holdet. Den 33-årige kroatiske magiske fløjte, Kan du deltage i næste verdensmesterskab? Stadig ukendt. Men det er sikkert det Fodboldtrøje Kroatien Magic Flute er ivrig efter at være i denne verdensmesterskab, Skriv historie med sine holdkammerater.



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Ifølge rapporterne sagde Wenger, 5-6 spillere vil styre verden, Den franske Fodboldtrøjer Dame Mbape er en af dem.

Wenger sagde: "Mbape har angrebet det argentinske hold. Han er meget farlig i hele spillet. Når han står over for muligheden, kan han altid forstå det. Glem ikke, at han kun er 19 år gammel. Vi er ikke klar over denne alder, Hvad det betyder at nå dette niveau. Du skal tage et skridt tilbage for at forstå. De opnåede resultater er unikke. "

"Når en spiller er hurtig nok, Når modstanderen giver ham plads igen, så er han for glad. Rum og effektivitet er afgørende for at blive en topspiller. Fodboldtrøje Frankrig Mbape er detonerende apparat af et spil. Jeg tror, at Deschamps og France Mbabe er alle klar til dette spil. Han vidste, at Argentina ville give ham plads. "



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Forsvarende mester Tyskland Fodboldtrøjer Dame, De gennemførte træningssessioner til gruppens første kamp. De vil spille den første gruppekamp med Mexico.

For et par dage siden, Ozil har udført single recovery træning. Denne gang vendte han tilbage til træningspladsen for at træne med holdet. Ser afslappet, Der er ingen alvorlige problemer med kroppen. Høj sandsynlighed kan deltage i det tyske holds første gruppekamp.

Det er værd at nævne det Denne træning er også en åben træning for det tyske hold. Omkring 500 mennesker så på træningen af det Fodboldtrøje Tyskland hold på stedet. Kærlighed mødte også fansne på scenen før træningen. Det tyske holds træningsplads er omgivet af høje mure. Lough havde også plejet at praktisere lukket træning før. Denne træning er blevet en undtagelse.



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

For nylig sagde Spanien og Barcelona Fodboldtrøjer Dame legenden Puyol i et interview. Han er optimistisk om Spaniens verdensmesterskabsrejse. Men han påpegede også trusselen fra Argentina.

Puyol mener det Spanien havde bedre undgået at møde Argentina. Messi kan skade Spanien. Han sagde: "Så længe de har Messi, Argentina har altid været en frygtet modstander. Jeg håber, han kan skabe historie i VM. Fordi i mine øjne, Han er den bedste spiller i verden. "

"Hvis Spanien mødes med Argentina i VM, Jeg vil være meget rolig om dette. Selvom jeg håber, at Fodboldtrøje Spanien vinder, Men jeg tror, at Argentina vil have flere muligheder. Fordi de har Messi, Der er ingen spillere på denne planet som han. "



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Messi, som snart vil lede VM i Argentina, er under meget pres. I hjertet af det argentinske folk, Han er håbet om moderlandet at vinde verdensmesterskabet. Fodboldtrøjer Dame Messi's følelser for Argentina er også meget oprigtige.

Når interviewet i Argentina, Messi blev spurgt om muligheden for at spille på vegne af det spanske landslag før. Han svarede: "En af mine venner sagde engang til mig. Hvis jeg spillede til Spanien, Det var ikke længe før VM-mesterskabet. Men det betyder forskellige ting for mig. Jeg har aldrig haft denne ide, At vinde mesterskabet med Argentina er specielt. "

Taler om udsigten til denne VM, Messi fra Argentina udtalte: "Jeg er meget sikker på dette hold. Vi arbejder meget godt, Der er mange dygtige og erfarne spillere. Men Argentina skal komme trin for trin. Jeg ønsker ikke at formidle: Vi vil vinde mesterskabet. Fordi Fodboldtrøje Argentina er det bedste, Disse oplysninger, Fordi Argentina faktisk ikke er det bedste. "



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Boraldo, trofæetræner, der førte Argentina til at vinde VM i 1986, Fodboldtrøjer Dame sagde: Dette VM, Messi og andre argentinske spillere skal presses. Fordi de ikke er unge.

Bilardo sagde i et interview med medierne i Argentina, at Det argentinske landshold bør ikke betragte Messi som en almindelig spiller. I stedet skal han stille de højeste krav til ham. "Vi må lægge pres på ham ... De er alle voksne. Skal være sådan her. Hvor længe kan de vente? Disse unge fyre kan stadig spille i 3 eller 4 år, næsten. Efter verdensmesterskabet vil de ikke være for meget frem til dem. Medierne giver kun 4 point og ingen forventninger. "

For Bilardo, Det argentinske hold har styrke. Du kan drømme om at vinde VM-trofæet. "Ved at mange spillere spiller i de bedste hold i Europa." Bilardo sagde det også Barcelona Messi er som andre spillere. Skal lære, "De, der vandt Nobelprisen, lærer stadig, Hvis ikke, er det ikke et godt eksempel. " For dette års verdensmesterskab i Rusland, Bilardo sagde, at Fodboldtrøje Barcelona Messi skal have fuldstændig frihed. Har ikke brug for defensive opgaver.



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Ifølge rapporter, Selvom Chelsea ikke har Fodboldtrøjer Dame Champions League til at spille næste sæson, Kanter ønsker også at blive på holdet.

Paris kigger allerede på den 27-årige Kanter. Hans franske landsholdsmedlem Mbappe sagde det også Kanter er den spiller, der skal underskrives af Grand Paris. Men Kanter havde en god tid i London. Han havde ikke til hensigt at forlade holdet.

I sommer sælger Chelsea mange overflødige spillere. Efter dårlig præstation denne sæson, De ønsker at genopbygge holdet. Imidlertid er Kanter stadig i Chelseas fremtidige holdbyggingsplan. Det er rapporteret, at hvis Fodboldtrøje Chelsea er villig til at lytte til citater, Drinkwater, Bakayoko og William forlod ikke deres hjem. Derudover har de fremtidige udgaver af Chelsea Azar og Kurtova ikke været afgørende. Det er rapporteret, at West Ham er meget interesseret i Drinkwater. De ønsker at byde på 30 millioner pund. Dortmund håber at købe ud Baschaya. Hans værdi er omkring 45 millioner pund.



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 14 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

I den første runde af Champions League-semifinalerne, besejrede Fodboldtrøjer Dame Liverpool Rom 5-2 hjemme. I betragtning af at Rom har to væk mål, Udover at vende Barcelona i kvartfinalen, Folk er nødt til at bekymre sig om, om Liverpool vil blive vendt hjem i Rom. I den henseende sagde Klop det Liverpool er ikke Barcelona.

På pressekonferencen efter kampen, Klop sagde: " Jeg indså i aften, Vi kan også vinde i Rom. De skal score i anden runde. Vi er ikke Barcelona. De er et af de bedste 2 eller 3 hold i Europa. De vandt for meget ære. Og det gjorde vi ikke. Vi tager alle færdigheder ud og kæmper hinanden. "

" Dette spil er meget bedre end forventet før spillet. Men nu er jeg mere interesseret i Liverpools kamp mod Stoke City. Ikke anden runde kamp mellem Liverpool og Rom. Atmosfæren i aften er virkelig fantastisk Jeg håber Fodboldtrøje Liverpool vil spille mod Stoke på lørdag. Alle kan også skabe en sådan atmosfære. Fordi vi har brug for. Dette vil være et stort spil, Liverpool skal være forberedt Liverpool vil gøre alt som forberedelse til kampen. "



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Real Madrid begejstret for at fremme og lettet efter kampen, Zidane. Han sagde på pressekonferencen: " Jeg føler mig tilfreds. Fra de 180 minutter af to spil, Vi er værd at fremme. Fodboldtrøjer Dame Real Madrid scorede ikke i denne kamp. Dette har medført vanskeligheder for holdet. Faktisk er der mange muligheder for Real Madrid, men det er fodbold. Real Madrid spillede et fremragende spil på vejen. 3 til 0 blev opnået. Situationen er vendt om i dag. "

Zidane påpegede også: " Vi har lidt og lavet mange fejl. Modstanderens taktik er perfekt. Vores kontrol med spillet er dårligt. På grund af dette lavede vi justeringer under pausen, Kan ikke sige, at Bell og Casseiro var forkerte, Men Assencio og Vazquez bragte dybden til holdet. Kovacic spillede derefter. Den anden part udførte sig meget godt, og vi udførte generelt. Men vi holdt undertryk til slutningen, hvis vi ser det fra to spil, Real Madrid fortjener fremme. "

Var Ronaldo nervøs før straf? Real Madrid Zidane sagde: " Fodboldtrøje Real Madrid Ronardo vil aldrig savne muligheden. Han er vant til det, og han straffede ham for en straf. " Zidane afslørede det Jeg har altid fastholdt min tillid. " Jeg troede aldrig, at holdet var ude. Fordi jeg er en aktiv person. Jeg troede ikke, vi blev elimineret. Jeg sendte også mine ideer til spillerne. "



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Tidligere Inter Milan-spiller Crespo sagde i et interview for nylig. Han er endnu mere optimistisk om Fodboldtrøjer Dame Juventus at vinde Serie A-titlen denne sæson. De har to store fordele i forhold til rivaler som Napoli.

I de fem store ligaer, I øjeblikket er kun Serie A titel kampene den mest intense. Efter 29 runder, Juventus førte Napoli 2 point i spidsen for point. Crespo sagde, at han syntes Juventus, Mest sandsynligt at være Serie A-mester i denne sæson.

Crespo sagde: " I øjeblikket i Serie A-mesterskabet, Juventus har to store fordele: For det første har de flest point. Det andet er, at de har den mest erfaring. Fodboldtrøje Juventus ved, hvordan man opretholder sin konkurrenceevne på vejen til mesterskabet. Til gengæld manglede Napoli erfaring i dette område. Napoli har spillet meget godt denne sæson. Jeg tror, at anden halvdel af de to hold vil spille en afgørende rolle. Hvis Napoli vinder, Så har de stadig chancen for endelig at nå toppen. Men selvfølgelig, Det er ikke så nemt at tage en sejr hjemme i Juventus. "



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Barcelonas kamp mod Athletic Bilbao, Da Iniesta erstattede Dembele i spillet, Fans af Camp Nou bruger sangen "Iniesta, lad være med at efterlade". Guiqiu denne Fodboldtrøjer Dame Barcelona hero ophold. Dernæst gentages denne situation sandsynligvis ved Nou Camp. Nu deltog Barcelona Club også i at overtale den gamle hvide til at komme.

Efter Champions League kamp mod Chelsea, Iniesta sagde det Han træffer en endelig afgørelse om sit ophold inden 30. april. Iniesta underskrev en levetidskontrakt med Barcelona. Så længe han er villig, kan han altid tjene til Barcelona. Imidlertid er Iniesta nu klar til at forlade Barcelona. Super-kontrakten er meget attraktiv for ham.

I dette tilfælde For det første er Barcelona fansen i gang. På tribunerne med sang stemmer spurgte Iniesta at blive. Fodboldtrøje Barcelona Club respekterer Iniesta, Friheden til at træffe beslutninger for ham, Men også håber han bliver. Barcelonas talsmand Amor sagde: " Iniesta vil støtte de beslutninger, vi træffer, Alle vil acceptere hans beslutning. Fordi han i disse år har vundet retten til at træffe beslutninger. "



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

For nylig accepterede Ozil et interview med Fodboldtrøjer Dame Arsenals officielle hjemmeside. Han talte om hans fornyelse med holdet. Forklaret detaljeret grundene til, at de til sidst valgte at blive i holdet. Og sagde, at han var meget glad for at kunne forny sin kontrakt med holdet.

Ozil sagde: "Dette er en god følelse. Jeg er meget glad for at forny min kontrakt med en stor klub som Arsenal. Jeg har altid stresset før, Jeg er meget glad her. Nu har jeg underskrevet en kontraktudvidelse. Jeg er virkelig glad. Mine holdkammerater og familie har altid støttet mig. Jeg har mange mål her og holdet ønsker at opnå. Jeg er meget glad for at blive her. "

"Jeg elsker denne by, jeg elsker Arsenal, Før jeg underskriver kontrakten, Jeg havde diskuteret den bedste beslutning med min familie. Så når kontrakten endelig fornyes, Alt virker nemt. Jeg tilbragte mange år på Fodboldtrøje Arsenal. Jeg håber at vinde mesterskabet med Arsenal. Jeg tror, vi kan gøre det. "



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

I de tidlige timer i Europa League, AC Milan Fodboldtrøjer Dame tabte til Premier League Arsenal 0-2 hjemme. Kaptajn Bonucci sagde efter spillet, AC Milan var for utålmodig i spillet. Gjorde mange simple fejl.

Borucci sagde: "I første halvdel af kampen var vores spillere ivrige og lammet. Sådanne spil kan hjælpe unge spillere med at få erfaring. Denne score (0-2) vi ønsker at vende om i anden runde er meget vanskelig, Men alting kan ske på fodboldbanen. Hvis vi udvider udførelsen af anden halvdel til London, Så får i det mindste et tilfredsstillende resultat. "

På grund af UEFA Cup konkurrencen, Fodboldtrøje AC Milan spillere kan ikke deltage i begravelsen af Florence kaptajn Astory. For dette sagde AC Milan Bonucci: "Undskyld, Astoli, jeg sendte dig ikke. Astoli er en meget flink person. En stor spiller, stor mand, Hans død gør AC Milan meget vanskeligt at acceptere. Jeg vil aldrig glemme ham. "



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Ifølge de britiske nyheder, der talte om holdstjernen Harry - Kane's fremtid, Fodboldtrøjer Dame Tottenham træner Pochettino sagde, at kun Kane selv kan svare på dette spørgsmål. Kane har for nylig udført godt, Han har lige høstet sine første 100 Premier League mål, Men England-angriberen mener, at hans første mål er at vinde et trofæ.

Kane og Tottenham kontrakt til 2022 vil ikke udløbe, Men Kane tidligere landslag holdkammerat Rooney sagde i et interview, Hvis Tottenham ikke kan vinde ordet, Kane vil genoverveje sin fremtid. Kane's fremragende præstation i de seneste år medførte mange europæiske klubber i alle aldre, Tidligere Real Madrid præsident Calderon håber holdet kan underskrive England angriberen.

Når man blev spurgt om fremtiden for Fodboldtrøje Tottenham Kane, Tottenham svarede: " Det er hans problem, ikke min. Selvfølgelig vil han score, vil vinde mesterskabet. Jeg vil ikke kommentere for meget om dette. Han er meget glad her, han elsker Tottenham, Men dette er hans personlige spørgsmål Det handler om hans tanker og følelser, Jeg kan ikke svare på ham. "



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 20 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Premier League Arsenal annoncerede den officielle, Med midtbanespiller Özil gennemførte kontrakten, Den nye kontrakt varede indtil 2021. Ifølge nyhederne nåede Zhou Xin Fodboldtrøjer Dame Arsenal Ozil 350.000 pund, Han blev også den højest betalte spiller i Arsenals historie.

Ozil og Arsenal fornyelse problemer, Har påvirket hjerterne af væbnede fans, Hans tidligere kontrakt udløber i sommer, Og nu efter afslutningen af fornyelsen, Arsenal fans endelig en beroliget.

Efter fornyelsen, Fodboldtrøje Arsenal Özil sagde på sociale platforme: " Jeg er glad for at kunne annoncere en ny treårig kontrakt med Arsenal, Efter lang tid at overveje og kommunikere med dig, Jeg lavede en af de vigtigste beslutninger i min nuværende karriere. Vidunderlige ting skal altid bruge lidt tid, Til sidst tog mit hjerte en beslutning for mig. Som jeg altid sagde, var jeg hjemme som Arsenal, Jeg er motiveret og håber at hjælpe holdet med at opnå gode resultater i de kommende år. Arsenal en dag, livslang arsenal! "



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Manchester City annonceret gennem den officielle hjemmeside, De har allerede gennemført en kontrakt med den brasilianske midtbanespiller Fernandinho, Den 32-årige midtbanespiller fik en to-en-halv-årig kontrakt med Fodboldtrøjer Dame Manchester City, Ny kontrakt indtil sommeren 2020.

Fernandinho og Manchester City kontrakten udløb oprindeligt denne sommer, Den fornyede kontrakt vil nå sommeren 2020. Under Guardiola, Fernandinho blev en integreret del af Manchester City midtbanespiller, Han spillede alle 23 league spil i Manchester City denne sæson, Scoret 2 mål og 3 assists. Manchester City Onsdag og Otamendi har lige afsluttet kontrakten, Nu låst en ny pagt af de vigtigste spillere, I øjeblikket førte Manchester City også Premier League med 12 point, En hånd har rørt ligatitel.

I sommeren 2013, Fernandinho sluttede sig til Manchester City, Hidtil spillede han 212 udstillinger Fodboldtrøje Manchester City scorede 19 mål, Hjælp Manchester City vinde 2013-14 sæsonen Premiership og League Cup double crown, Han hjalp igen Manchester City til at vinde League Cup i 2015-16.



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Liverpool forsvarer Van Dijk sagde, Vil ikke føle angst for høje priser, Han troede, det var et kompliment til ham. Van Dijk til 7500 pund fra Southampton sluttede sig til Fodboldtrøjer Dame Liverpool, Han er vagt af det højeste værd i historien.

Van Dijk sagde: " Høje priser får mig ikke til at bekymre mig, Dette er et kompliment til mit hårde arbejde, Så Liverpool er villig til at bruge pengene til mig, Jeg kan ikke ændre, hvad der er sket. "

Liverpool, Chelsea og Manchester City er interesserede i at introducere Van Dyke, Men sidstnævnte lykkedes i sidste ende at slutte sig til hæren, Da han blev spurgt hvorfor han valgte Liverpool, Van Dijk sagde: " Liverpool er et meget stort hold, Fanerne, spillerne og alt her er fantastisk. Hvert hjemmespil i Fodboldtrøje Liverpool er overraskende, Jeg er glad for at arbejde for denne klub. " Liverpool vil spille mod league leader Man City hjemme næste mandag morgen.



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 22 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

King's Cup 1/8 endelig væk til Celta, Selvom Barcelona ikke kunne vinde, Men efter at coachen Valverde sagde, at han var tilfreds med resultaterne. " Alle har deres eget synspunkt, Vi er tilfredse med nogle aspekter af spillet. Måske kan vi få bedre resultater, Men de kan også få os flere bolde. Tempoet i spillet er meget intens, Den anden side af røveriet er meget fremad. Fodboldtrøjer Dame Celta modangreb er meget truende, Selvfølgelig har vi også en trussel. "

Ser frem til det andet ben i kampen, Valverde sagde: " Vi kender Celta's evne, De viste styrke i La Liga-kampen, Vis det igen i dag Den anden runde de vil gøre deres bedste, Vi vil gøre vores bedste. Vi respekterer dem meget. "

Barweder understregede: " Spillet er ikke populært, Alt skal afgøres, Vi kender modstanderens energi, Barcelona vil være årvågen. " Fodboldtrøje Barcelona træner roste også målhæren Arnis: " Han fungerede godt i alle positioner på frontlinjen, Han er frygtløs, Kan bidrage til målet. Selvfølgelig synes Barcelona spil for ham en lang, Fordi rytmen af La Liga-holdet er meget stærk. "



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

For nylig, Fodboldtrøjer Dame Real Madrid præsident Florentino aflagde en tale på den årlige julefest i Real Madrid, I sin tale, Florentino tilbagekaldte klubbens præstationer i 2017.

" Vores store præstationer lavet af klubben giver os også denne klub, Vores træner og vores spillere er blevet anerkendt verden over. Derudover modtog vi også FIFA- og UEFA-holdetildelinger og individuelle priser. Så jeg tror i år er et meget tilfredsstillende år for Real Madrid, I dette år har vi gjort store præstationer, Disse Real Madrid fans er også meget tilfredse. Vi har forsøgt at gøre umuligt muligt, Vi vil aldrig bøje os for vanskeligheder og udfordringer. "

" For Fodboldtrøje Real Madrid dette års resultater, Vi er alle meget tilfredse, Men folk der kender Real Madrid ved, at vi vil vinde mere, Så vi har ikke tid til at være selvtilfreds. Vi bør bruge vores egen motivation i kampen for en ny mester, Fordi Real Madrids ambition er uendelig. "



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 1 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Omverdenen mener, Chelsea stjerne Azar fremtid vil sandsynligvis forlade holdet gik til Bernabeu, Den tidligere Fodboldtrøjer Dame Chelsea-vogter Desailly mener, Selv uden belgierne, Holdet kan også være normal drift.

Men hele tiden Sladten mellem belgierne og Real Madrid forsvandt aldrig, Som parti havde han ikke bevidst at klarlægge sig selv. I den henseende Desai Li mener, Chelsea har selv tabt ace i holdet kan klare alting, Sagde han Som året efter Drogba forlod, Klubben fandt ham snart en erstatning.

Under hensyntagen til Chelsea's Champions League i modstanderen af modstanderen er Barcelona, Desai Li på holdets seneste tilstand gav udtryk for bekymring. Fodboldtrøje Chelsea tabte til West Ham for nylig, Chelsea's nuværende tilstand er ikke godt, " Han fortsatte med at sige, " Chelsea har brug for sejr for at hjælpe dem med at genvinde deres tillid, Med en god stat til at hilse Champions League-knockout afholdt i februar næste år. "



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Pogba savnede weekenden på grund af suspension af løbet, Manchester United er mindre en kerneafspiller. Men for Fodboldtrøjer Dame Manchester United træner Jose Mourinho, Ikke alle dårlige nyheder heller. Det oplyses, at Jones, Ibrahimovic og Fellaini Kan spille denne weekend derby.

Jones og Fellaini var begge blevet såret i nogen tid på grund af skade, Ibrahimovic er kommet tilbage efter 4 spil fra bænkoplevelsen, Men de sidste to spil, Ibrahimovic kom ikke ind på listen. Mod Manchester Citys spil, Alle tre spillere vil være tilbage i lineup.

Alle tre spillere forventes at tjene som erstatninger hos Manchester United. Defender aspekter, Rojo, Smolin og Lindholm præstationer er bemærkelsesværdige. Midtpositionen, Ibrahimovic har ikke fuldt ud gendannet staten, Det er også svært at erstatte Lukaku's placering. Men generelt, De tre spillere kommer tilbage, Kan lade Fodboldtrøje Manchester United i formationerne og on-site forsendelse blive lettere.



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 17 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Arsenal angriber Giroud sagde, Ozil er holdets nøgleaktører, Behov for at holde det. Fodboldtrøjer Dame Ozil og Arsenal kontrakten udløber i slutningen af sæsonen, I de seneste spil, Endnu en gang tyder tyskerne på, at de er et uundværligt medlem af gruppen, I aftes og Kasakhstan by spil, Tyskere bidrager 2 pass 1 skud i 5 minutter i anden halvdel, Hjælp holdet til at vinde 5 mål.

" Det meste af tiden, Han kan gøre det bedste valg, Han ved hvornår man skal passere bolden Hvornår skal man skyde Når du er i en bedre position, Du tror altid, at han vil sende assister i stedet for at skyde, Selvom han scorede målet i dag Jeg føler mig glad for ham Han er vores feltkommandant, Er også en nøglespiller. "

På grund af Rakazat såret, Girou erstatter optræden i anden halvdel, Han scorede også 2 mål, For sæsonen for at reducere spilletiden, Giroud sagde, at han var frustreret. " Ja, fordi vi er alle konkurrenter, Vi ønsker alle at spille hvert spil, Hjælp Fodboldtrøje Arsenal til at vinde. Vi nyder alle at spille i European Cup, Men selvfølgelig ønsker vi alle at spille i ligaen, Så når Arsenal træner vil have dig til at spille, Du skal give den bedste ydeevne, Og Arsenal bliver en stor maskine kvalificeret små dele. "



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Messi sluttede endelig kontrakten med Fodboldtrøjer Dame Barcelona, Den nye kontrakt mellem de to parter udløber i juni 2021. Efter afslutningen af fornyelsen med Barcelona, Messi accepterede Barcelona TV interview, Og sagde Barcelona er deres eget hjem, Han drømte om at gå på pension i Barcelona.

Messi sagde i et interview: " Det tager os tid at fuldføre fornyelsen. I dag er alt dette endelig færdigt. Jeg er meget glad for at kunne fortsætte med Barcelona, Som jeg sagde før, Barcelona er altid mit hjem, Jeg er glad for at blive her. "

Messi sagde endelig, Vil fortsætte med at være en Barcelona-spiller til at skrive en rekord: " Mit mål er at fortsætte med at vinde mesterskabet for Fodboldtrøje Barcelona, Lav en ny rekord i Barcelona, Skriv klubhistorie. Vi har evnen til at vinde disse titler, Håber vi kan vinde mere. "



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Italien savnede VM, Buffons helt tårer, Mennesker flytter. Med målmanden Lazio spillede Strax sand, Fodboldtrøjer Dame Buffon så tårer, Han er meget ked af det.

World Cup Europa play-offs, Italien tabte to runder 0-1 Sverige, Efter den første missede VM i 1958, Buffon græd som et barn efter andet ben. Straco sagde, " Min far er min helt Men min idol har altid været Buffon, Se ham så ked af det, Jeg er meget ked af det Alle italienere vil se deres landshold ind i VM. "

" Se Juventus, græd Buffon, Dette gør mig meget ked af det, Jeg føler det samme med alle italienere. Fodboldtrøje Juventus Buffon i det italienske hold skal have en anden afslutning. "



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Real Madrid erklærede officielt Bell skadet i træning, Bekræftet af lægen efter diagnose, Fodboldtrøjer Dame Real Madrid Bell venstre lår muskel fiber tåre, Frygt for at være fraværende i en anden måneds tid.

Real Madrid på deres officielle hjemmeside udstedte en erklæring: " Bell følte ubehag i sit venstre ben efter træning på torsdag, I dag accepterede han lægeundersøgelsen, Bekræftet som en lang venstre muskuløs adductor muskelfibre dukkede op i den midterste tåre. "

Ifølge rapporter, Jeg er bange for, at disse skader vil gøre Real Madrid Bell fraværende i en måned eller deromkring, Vil lade ham savne VM og andre vigtige begivenheder. Efter brydning fra Champions League mod Dortmund, Fodboldtrøje Real Madrid Bell har været rekreationere, Bare klar til at komme tilbage igen blev ramt af skaden. Bell kan endda være fraværende fra alle de resterende spil i 2017.



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Manchester United a Mourinho byli nedávno kritizováni, Mnoho odborníků na média si myslí, Jejich taktika proti Liverpoolu a Tottenhamu je příliš konzervativní. Mourinho s tím nesouhlasil, Mourinho věří, že výkon týmu je chvályhodný. Někteří kritici, Standard hodnocení Fodboldtrøjer Dame Manchester United a dalších týmů je zcela odlišný.

Když hovoříme o nedávné kritice, Mourinho odpověděl: " Nechci to komentovat Protože to není moje práce. Někdy si myslím, že je čas odpovědět, Ale po uklidnění, Myslím, že to ještě nemám dělat. Stejný výkon, Některé týmy budou chváleny jako magie, Taktika klasika, Překvapeni postojem svých hráčů. Některé týmy jsou konzervativní, Negativní, například přídavná jména. "

Mourinho povede Fodboldtrøje Manchester United proti Chelsea, Mluvte o pocitu, že jste host na Stamford Bridge. Mourinho řekl: " Musím přiznat, že je to trochu jiné, Ale nakonec jsem vždy chtěl vyhrát. Jedná se o důležitou soutěž, Oponent je šampión, Nicméně, z osobního hlediska, To je jen hra. Manchester United zde bude stále více přirozené, Další čtyři až pět let, Nikdo si asi nevzpomněl, že jsem Chelsea trenér. "



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Ifølge rapporter, Fodboldtrøjer Dame Chelsea midtbanespiller Kant I Bournemouth League før comeback træning.

Kant i den sidste internationale konkurrence i hamstringskaden, Har været fraværende i 3 uger i Chelsea-spillet, Men på torsdag deltog han i holdets træning, Til Chelsea injektion af en tonic.

I mangel af Kant, Chelsea 4-kampe tabte 8 mål, Britiske medier sagde cante comeback, Vil lade Kong Ti lindring. Conti sagde: " Han genvandt sig godt. Jeg er meget glad, Hans fysiske tilstand er god. " Men en anden midtbanespiller Fabregas var syg, Fodboldtrøje Chelsea vil kontrollere hans helbred på fredag.



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Tidligere franske superstjerner Trezeguet, For nylig besøgte den gamle ven Zinedine Zidane, Fodboldtrøjer Dame Real Madrid er det bedste hold i de seneste år.

Real Madrid i den seneste uddannelse klasse, Til en gæst, Det er træneren Zidanes gamle ven Trezeguet. Efter et interview, For Real Madrid i de seneste år, Trezeguet gav en stor ros: " De er Europas bedste hold de seneste år. "

" Zinedine Zidane har demonstreret sin coaching evne som coach, Og med succes bestået deres passion for holdet. Og det vil gøre Fodboldtrøje Real Madrid bedre, Nå dagens højde Dette hold vil være ustoppeligt "



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Brasilianske stjerne Ronaldo sagde, AC Milan vil være stærkere næste sæson, Men denne sæson i de første fire meget vanskelige. "Jeg tror, at Fodboldtrøjer Dame AC Milan bliver stærkere næste år." Ronaldo sagde i et interview med DiMazio.

" Denne sæson, Det er svært at komme ind i Champions League, Men for et hold med AC Milan historie, Alt er muligt. "

" Da jeg spillede i Fodboldtrøje AC Milan, Jeg tænkte absolut ikke, Berlusconi og Moratti vil sælge deres klubber. Da jeg spillede til AC Milan, Jeg er meget glad, Lad os vente og se. "



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Paulini viste sig at hans 40 millioner euro værd er ikke urealistisk høj, Han vandt også Fodboldtrøjer Dame Barcelona holdkammerater anerkendelse, Dennis - Suarez indrømmer ham.

I et interview, Suarez blev spurgt om Paulines forståelse, Han sagde, at begyndelsen af kritik af Pauline er uretfærdig: " Det er ikke rimeligt at blive kritiseret for Pauline, Især da Nemal forlod, Han var lige kommet til holdet. Jeg plejer at se spillet, Jeg har ikke set Super, Men i det brasilianske landshold kan vi se styrken i Paulo. Han er en meget stærk krop af en spiller, Bragte os forsvaret og hårdheden. Hans præstation på midtbanen er som et dyr. "

" Bare se fodbold vil kende ham, Fordi han er den absolutte vigtigste brasilianske hold, Nogle gange tjente også som kaptajn, Fordi Barcelona Paulini ikke er en middelmådig spiller. Jeg tror ikke, at de, der holder sine sorte mennesker kæmmet, Så længe de mennesker, der kender bolden, kender Fodboldtrøje Barcelona Paulins magt. "



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Ifølge rapporter, Tidligere Bayern-stjernen Stromts i et interview, Talte om holdets aktuelle situation. Han sagde Fodboldtrøjer Dame Bayern slog Mainz er normal, Derefter mod det store Paris Champions League-spil, Er teamet virkelig testet.

 

Stromts sagde: " Bayern 4-0 sejr over Mainz. Jeg tror i de seneste år, Denne sejr er en meget normal ting. Men jeg tror, Derefter mod det store Paris Champions League-spil, Bayern er den rigtige test. "

 

Bayern München for de nuværende interne spændinger, Stromts sagde: " I mit indtryk, Forholdet mellem spillerne er også godt, Men i øjnene af udenforstående, Fodboldtrøje Bayern München dette hold er ikke særlig harmonisk. "

 



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

5-0 er Valverde ledet Barcelona for at få den største score sejr, Efter kampen var han meget tilfreds med resultaterne af Barcelona-spillet, I ligaen før de tre runder i Fodboldtrøjer Dame Barcelona før Real Madrid 4 point, Han sagde, at han følte sig godt.

For flere nye hjælpepræmier, Sagde Balfade : "Jeg er meget tilfreds med Deng Bei Lais første udstilling, Paulinho er også. De vil gradvist tilpasse sig vores spil. Dumbai er den højeste i historien om Barcelona transfer fee spillere, Men han startede fra det meget hårde arbejde, Holdet er meget taknemmeligt for ham. "

Real Madrid to sejrrige, Tre sejre i Fodboldtrøje Barcelona har været ude af Real Madrid 4 point, Til denne Balfade sagde: " Barcelona er ikke en stor ledelse, Men Barcelona er i stand til at holde modstanderen føler sig meget god. Vi ved ikke, hvad der vil ske i fremtiden for Barcelona, Men vi vil fokusere på sejr. "



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 شهريور 1396 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد