نوشته شده توسط : xshufeel2

I interviewet efter spillet, Fodboldtrøjer Dame Barcelona målmand Ter Stegen sagde Messi's fremragende præstation er selvfølgelig bekræftende. Men de resterende ti holdkammerater har også afgørende indflydelse på sejren i spillet.

Om dette spil, Ter Stegen sagde: "Det er ikke let at vinde spillet. I den første halvdel af kampen var det svært for os at klare hinandens modangreb. Imidlertid forbedrede holdets præstationer i defensive slutningen i anden halvdel. Endelig vandt sejren. "

på samme tid, Barcelona målmand sagde holdet skal vinde hele tiden: "Vi skal altid spille med en klar ide, Vi skal gøre det samme som vi gør nu, Barcelona skal vinde hele tiden. " Endelig om Fodboldtrøje Barcelona Messi, Tyskeren sagde: "Det er vigtigt at understrege det De resterende ti spillere i holdet har også en afgørende indflydelse på sejren i spillet. "



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 29 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

For nylig har de britiske medier været rygter om, at Abu kan sælge Chelsea. Arsenals berømte Ian Wright påpegede i søjlen, Abu er den vigtigste person i Fodboldtrøjer Dame Chelsea. Mere vigtigt end nogen superstar, Hvis han forlader, Det bliver en katastrofe for Chelsea.

Hvis Abu føler, at han er træt, Så Chelsea fans vil finde klubben i en meget farlig situation. Der er allerede mange dårlige chefer derude, Du kan ikke køre en god chef ud.

Chelsea fans føler, at holdet forlod Azar i sommer. Det er som at grave guld op. Men hvis Abu beslutter at forlade, Fans vil opdage, at der er store problemer at bekymre sig om. Hvis Fodboldtrøje Chelsea i sidste ende skiftede hænder, Jeg føler virkelig, at lykken med at forlade Azar er kortvarig. Hvis Abu virkelig forlod, Jeg tror, at det vil være en katastrofe for Chelsea. Ikke kun Chelsea, men hele regionen, Du kan ikke undervurdere Abu's indvirkning på hele regionen.



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Real Madrid officielle hjemmeside annoncerede det Real Madrid Fodboldtrøjer Dame har nået en aftale med det hollandske hold Waiters. Norske teenager Odgo vil blive udlånt til holdet for en sæson.

dog Efter overførslen til Real Madrid er fremgangen i Utrecht blevet alvorligt bremset. Indtil midten af 2016/17 sæsonen kom jeg til Heerenveen. I holdet, den rigtige vinger af Edgar, Først da re-emerged i lyset af ung berømmelse. Sidste sæson, Edgau scorede 2 mål for Heerenveen i 26 kampe.

Dette norske geni er kun 20 år gammel indtil december i år. Med sin nuværende styrke, Det er ikke nok for Fodboldtrøje Real Madrid at fortsætte med at spille. Samtidig vinker Real Madrid-holdet og den offensive midtbanespiller, Reservene er ikke strakte, Isco, Bell, Asencio, Vazquez, Og Vinicius, der rapporterede i sommer, Begge reducerer muligheden for ældgers høj effektivitet Real Madrid.



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 شهريور 1397 | نظرات ()