نوشته شده توسط : xshufeel2

For nylig accepterede Ozil et interview med Fodboldtrøjer Dame Arsenals officielle hjemmeside. Han talte om hans fornyelse med holdet. Forklaret detaljeret grundene til, at de til sidst valgte at blive i holdet. Og sagde, at han var meget glad for at kunne forny sin kontrakt med holdet.

Ozil sagde: "Dette er en god følelse. Jeg er meget glad for at forny min kontrakt med en stor klub som Arsenal. Jeg har altid stresset før, Jeg er meget glad her. Nu har jeg underskrevet en kontraktudvidelse. Jeg er virkelig glad. Mine holdkammerater og familie har altid støttet mig. Jeg har mange mål her og holdet ønsker at opnå. Jeg er meget glad for at blive her. "

"Jeg elsker denne by, jeg elsker Arsenal, Før jeg underskriver kontrakten, Jeg havde diskuteret den bedste beslutning med min familie. Så når kontrakten endelig fornyes, Alt virker nemt. Jeg tilbragte mange år på Fodboldtrøje Arsenal. Jeg håber at vinde mesterskabet med Arsenal. Jeg tror, vi kan gøre det. "



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

I de tidlige timer i Europa League, AC Milan Fodboldtrøjer Dame tabte til Premier League Arsenal 0-2 hjemme. Kaptajn Bonucci sagde efter spillet, AC Milan var for utålmodig i spillet. Gjorde mange simple fejl.

Borucci sagde: "I første halvdel af kampen var vores spillere ivrige og lammet. Sådanne spil kan hjælpe unge spillere med at få erfaring. Denne score (0-2) vi ønsker at vende om i anden runde er meget vanskelig, Men alting kan ske på fodboldbanen. Hvis vi udvider udførelsen af anden halvdel til London, Så får i det mindste et tilfredsstillende resultat. "

På grund af UEFA Cup konkurrencen, Fodboldtrøje AC Milan spillere kan ikke deltage i begravelsen af Florence kaptajn Astory. For dette sagde AC Milan Bonucci: "Undskyld, Astoli, jeg sendte dig ikke. Astoli er en meget flink person. En stor spiller, stor mand, Hans død gør AC Milan meget vanskeligt at acceptere. Jeg vil aldrig glemme ham. "



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 اسفند 1396 | نظرات ()