نوشته شده توسط : xshufeel2

Belgien, hvor alle de vigtigste spillere kæmper, Til sidst besejret for at tage del i rotationen, England Fodboldtrøjer Dame som giver yngre spillere flere muligheder, Formentlig i forventning fra de fleste mennesker.

Begge hold spillede meget selvsikker og afslappet. Evnen til at organisere og styre spillet, Det er værd at rose. I modsætning hertil er den belgiske tre-line-serie, Tag din egen kraftfulde offensiv evne ud; England ser længere ud, De bruger dette spil til at træne, Og i tandem fire år efter næste VM.

England har opnået målet om at træne unge hold. Men vil de virkelig være bedre end denne i næste verdensmesterskab? Men du skal stille et spørgsmålstegn. Mange tror, at Fodboldtrøje England ikke har været i stand til at gå videre i Rusland. Det er prisen, der betales for at være ung. Faktisk for dette spil, Når begge indrømmede mål er udsat, Utilstrækkelig erfaring i den engelske forsvarslinje, De to centrale forsvarere er defensive modstandere efter indsættelsen og den midterste indtrængning, Stadig bud.



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Croatian Modric er en af de bedste resultater i verdensmesterskabet. Fodboldtrøjer Dame Kroatisk træner dalic Udførelsen af Magic Flute er også fuld af ros.

"På klubben niveau Luca har opnået alle mulige resultater, Men han har stadig ingen ære på landsholdets niveau. I betragtning af hans alder, Dette burde være hans sidste verdensmesterskab, Jeg er meget glad for at han kan komme ind i semifinalen, Men det er også resultatet af alle aktørers indsats. "

Dette VM, Croatian Modric spillede en meget vigtig rolle i holdet. Den 33-årige kroatiske magiske fløjte, Kan du deltage i næste verdensmesterskab? Stadig ukendt. Men det er sikkert det Fodboldtrøje Kroatien Magic Flute er ivrig efter at være i denne verdensmesterskab, Skriv historie med sine holdkammerater.



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Ifølge rapporterne sagde Wenger, 5-6 spillere vil styre verden, Den franske Fodboldtrøjer Dame Mbape er en af dem.

Wenger sagde: "Mbape har angrebet det argentinske hold. Han er meget farlig i hele spillet. Når han står over for muligheden, kan han altid forstå det. Glem ikke, at han kun er 19 år gammel. Vi er ikke klar over denne alder, Hvad det betyder at nå dette niveau. Du skal tage et skridt tilbage for at forstå. De opnåede resultater er unikke. "

"Når en spiller er hurtig nok, Når modstanderen giver ham plads igen, så er han for glad. Rum og effektivitet er afgørende for at blive en topspiller. Fodboldtrøje Frankrig Mbape er detonerende apparat af et spil. Jeg tror, at Deschamps og France Mbabe er alle klar til dette spil. Han vidste, at Argentina ville give ham plads. "



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 تير 1397 | نظرات ()