نوشته شده توسط : xshufeel2

Forsvarende mester Tyskland Fodboldtrøjer Dame, De gennemførte træningssessioner til gruppens første kamp. De vil spille den første gruppekamp med Mexico.

For et par dage siden, Ozil har udført single recovery træning. Denne gang vendte han tilbage til træningspladsen for at træne med holdet. Ser afslappet, Der er ingen alvorlige problemer med kroppen. Høj sandsynlighed kan deltage i det tyske holds første gruppekamp.

Det er værd at nævne det Denne træning er også en åben træning for det tyske hold. Omkring 500 mennesker så på træningen af det Fodboldtrøje Tyskland hold på stedet. Kærlighed mødte også fansne på scenen før træningen. Det tyske holds træningsplads er omgivet af høje mure. Lough havde også plejet at praktisere lukket træning før. Denne træning er blevet en undtagelse.



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

For nylig sagde Spanien og Barcelona Fodboldtrøjer Dame legenden Puyol i et interview. Han er optimistisk om Spaniens verdensmesterskabsrejse. Men han påpegede også trusselen fra Argentina.

Puyol mener det Spanien havde bedre undgået at møde Argentina. Messi kan skade Spanien. Han sagde: "Så længe de har Messi, Argentina har altid været en frygtet modstander. Jeg håber, han kan skabe historie i VM. Fordi i mine øjne, Han er den bedste spiller i verden. "

"Hvis Spanien mødes med Argentina i VM, Jeg vil være meget rolig om dette. Selvom jeg håber, at Fodboldtrøje Spanien vinder, Men jeg tror, at Argentina vil have flere muligheder. Fordi de har Messi, Der er ingen spillere på denne planet som han. "



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Messi, som snart vil lede VM i Argentina, er under meget pres. I hjertet af det argentinske folk, Han er håbet om moderlandet at vinde verdensmesterskabet. Fodboldtrøjer Dame Messi's følelser for Argentina er også meget oprigtige.

Når interviewet i Argentina, Messi blev spurgt om muligheden for at spille på vegne af det spanske landslag før. Han svarede: "En af mine venner sagde engang til mig. Hvis jeg spillede til Spanien, Det var ikke længe før VM-mesterskabet. Men det betyder forskellige ting for mig. Jeg har aldrig haft denne ide, At vinde mesterskabet med Argentina er specielt. "

Taler om udsigten til denne VM, Messi fra Argentina udtalte: "Jeg er meget sikker på dette hold. Vi arbejder meget godt, Der er mange dygtige og erfarne spillere. Men Argentina skal komme trin for trin. Jeg ønsker ikke at formidle: Vi vil vinde mesterskabet. Fordi Fodboldtrøje Argentina er det bedste, Disse oplysninger, Fordi Argentina faktisk ikke er det bedste. "



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Boraldo, trofæetræner, der førte Argentina til at vinde VM i 1986, Fodboldtrøjer Dame sagde: Dette VM, Messi og andre argentinske spillere skal presses. Fordi de ikke er unge.

Bilardo sagde i et interview med medierne i Argentina, at Det argentinske landshold bør ikke betragte Messi som en almindelig spiller. I stedet skal han stille de højeste krav til ham. "Vi må lægge pres på ham ... De er alle voksne. Skal være sådan her. Hvor længe kan de vente? Disse unge fyre kan stadig spille i 3 eller 4 år, næsten. Efter verdensmesterskabet vil de ikke være for meget frem til dem. Medierne giver kun 4 point og ingen forventninger. "

For Bilardo, Det argentinske hold har styrke. Du kan drømme om at vinde VM-trofæet. "Ved at mange spillere spiller i de bedste hold i Europa." Bilardo sagde det også Barcelona Messi er som andre spillere. Skal lære, "De, der vandt Nobelprisen, lærer stadig, Hvis ikke, er det ikke et godt eksempel. " For dette års verdensmesterskab i Rusland, Bilardo sagde, at Fodboldtrøje Barcelona Messi skal have fuldstændig frihed. Har ikke brug for defensive opgaver.



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 خرداد 1397 | نظرات ()