نوشته شده توسط : xshufeel2

Sidste sæson, Bell savnede alle Real Madrid næsten matcher, Efter en pause, Fodboldtrøje Real Madrid nu er gået ind i forberedelserne til pre-season. Men Bell stødt hidtil uset pres, Bell selv en sund krop, Jeg er bange for der er ingen garanti for den vigtigste placering.

 

Bell fejrede sin 28th fødselsdag i USA, Selv hvis det øjeblik forbereder sig på sommerperioden, Bell ikke slappe af. Ifølge rapporter: Bell har følt tryk, Næste sæson kan ikke længere være den vigtigste kraft, Lad Bell urolig.

 

Hvis Muba Pei at slutte sig til Real Madrid, Sacrifice stadig kunne være Bell. Frankrigs nye Henry har den hastighed gennembrud, Næsten all-round første felt. Fodboldtrøjer Dame Bell Future Til de vigtigste placering, Skal blive imponeret af Zidane mål og assists, Nøglen er sin egen lille såret, Blev såret i ulykken, når forestillingen er en farve, Han afbrød den opadgående momentum.

 



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Bayern München offentliggjorde på sin hjemmeside: Rodriguez Real Madrid til at slutte sig til Bayern udlånt i to år. og, Rodriguez 'kontrakt indeholder også en bestemmelse om buyout, Fodboldtrøje Bayern München kan vælge at købe ud Rodriguez.

Rodriguez er kendt for verden i 2014 VM i Brasilien, Selvom Colombia stoppe 8 stærke, Men Rodriguez scorede seks mål, VM Golden Boot. Senere samme sommer, Rodriguez landede Real Madrid, Iført en Real Madrid trøje nr 10.

Bayern Rummenigge sagde: " Vi er meget glade for at fuldføre denne overførsel, Fodboldtrøjer Dame Rodriguez underskrevet Ancelotti største ønske. Rodriguez er en alsidig spiller, Det er ikke kun en skytte, Men også en mester i at placere bolden. Der er ingen tvivl, Han vil yderligere øge den samlede styrke af Bayern. "



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

For nylig i et interview, Giroux var at forlade på egen hånd rygte, Han sagde, at de ville fortsætte med at bo i Arsenal, For hold til at vinde flere titler. Ifølge en anden rapport, Fodboldtrøjer Dame Arsenals Jens Lehmann vil vende tilbage til Arsenal, Han vil bære målmanden træner.

For nylig, Lacazette Arsenal vil gå over nyheden hele tiden, Og i teorien, Giroux ferieperiode kan stige. Men i et interview for nylig, den Giroux var klart, at han ikke ønskede at forlade Arsenal, Han længtes efter Arsenal at vinde flere titler.

" Jeg vandt titlen til Arsenal, Dette er vigtigt for mig, For mig endnu vigtigere, Folk tænker på mig som en loyal kriger, Jeg vil betale den fulde kraft af holdet. Jeg håber at bo på Fodboldtrøje Arsenal Jeg vil betale det bedste, Jeg glæder mig til Arsenal at vinde flere titler, Jeg betragter mig selv dedikation til Arsenal, Vi vil gøre mere stolt af sin familie. " Giroux sagde.



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Chelsea i de seneste par år, Vi indsamlede en masse talent, Zuma er en af dem. Men i sidste sæson, The Fodboldtrøjer Dame Chelsea forsvarer potentiale meget få muligheder for at spille. Dette har også gjort ham til sommer, Forlader holdet faldt i rygterne. nu, Zuma videregives sin fremtid til at lave en afklaring.

 

Zuma sagde: " Jeg er glad for at høre der er rygter holdet ønsker mig, Det betyder, at der er mennesker, jeg ønsker, Men jeg vil ikke gå til disse hold. Mit mål er at bo på Chelsea, Næste sæson, Vi starter helt fra bunden, Og der er en masse spil at gå. Nu muligheden er der, Det afhænger Jeg forsøger at arbejde hårdt. "

 

I det forløbne sæson, Fodboldtrøje Chelsea forsvarer er det første alternativ Ake, Efterfulgt af Zuma. Som et resultat, Zuma får sjældent mulighed for at spille. Denne sommer, Fremragende ydeevne i Bundesligaen Christensen, Chelsea vil også være i slutningen af lejemålet afkast, Det gør konkurrencemæssige stilling Chelsea forsvareren vil være mere tragisk. dog Zuma frygtede ikke konkurrencen, Chelsea er klar til at fortsætte med at bo i kampen for muligheden for at spille.



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 تير 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Barcelona Suarez hjemby fest, Landsholdet i hans navn til et nyt stadion. Ved åbningsceremonien af stadion, Suarez med sin fodboldtrøjer dame og børn til at deltage, Tale, Vi talte om den følelsesmæssige sted, Suarez selv skjule sine tårer.

Hans barndom spille på dette sted, Suarez sagde: " Jeg føler både spændt og glad, I lang tid, Jeg har ingen chance for at komme tilbage her, Alle forstår, På grund af min travle tidsplan for at for fuld, Svært at finde tid. Jeg vil have mine børn til at komme her for at se, Jeg ser ud fra hvor, Kig på dette gør mig vokse som fodboldspiller sted. "

" Selvom 13-årige, 14-årige eller 18 år, Faktisk enhver tid, Vi vil opleve svære tider, Men for at lære at nyde livet, Og aldrig give op. Jeg siger, Fordi jeg oplevet en masse. For at være her for at have et stadion opkaldt efter mig, Jeg føler mig meget beæret, Jeg værdsætter virkelig landsholdet, Grateful Fodboldtrøje Barcelona. "Suarez sagde.



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 2 تير 1396 | نظرات ()