نوشته شده توسط : xshufeel2

Omverdenen mener, Chelsea stjerne Azar fremtid vil sandsynligvis forlade holdet gik til Bernabeu, Den tidligere Fodboldtrøjer Dame Chelsea-vogter Desailly mener, Selv uden belgierne, Holdet kan også være normal drift.

Men hele tiden Sladten mellem belgierne og Real Madrid forsvandt aldrig, Som parti havde han ikke bevidst at klarlægge sig selv. I den henseende Desai Li mener, Chelsea har selv tabt ace i holdet kan klare alting, Sagde han Som året efter Drogba forlod, Klubben fandt ham snart en erstatning.

Under hensyntagen til Chelsea's Champions League i modstanderen af modstanderen er Barcelona, Desai Li på holdets seneste tilstand gav udtryk for bekymring. Fodboldtrøje Chelsea tabte til West Ham for nylig, Chelsea's nuværende tilstand er ikke godt, " Han fortsatte med at sige, " Chelsea har brug for sejr for at hjælpe dem med at genvinde deres tillid, Med en god stat til at hilse Champions League-knockout afholdt i februar næste år. "



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Pogba savnede weekenden på grund af suspension af løbet, Manchester United er mindre en kerneafspiller. Men for Fodboldtrøjer Dame Manchester United træner Jose Mourinho, Ikke alle dårlige nyheder heller. Det oplyses, at Jones, Ibrahimovic og Fellaini Kan spille denne weekend derby.

Jones og Fellaini var begge blevet såret i nogen tid på grund af skade, Ibrahimovic er kommet tilbage efter 4 spil fra bænkoplevelsen, Men de sidste to spil, Ibrahimovic kom ikke ind på listen. Mod Manchester Citys spil, Alle tre spillere vil være tilbage i lineup.

Alle tre spillere forventes at tjene som erstatninger hos Manchester United. Defender aspekter, Rojo, Smolin og Lindholm præstationer er bemærkelsesværdige. Midtpositionen, Ibrahimovic har ikke fuldt ud gendannet staten, Det er også svært at erstatte Lukaku's placering. Men generelt, De tre spillere kommer tilbage, Kan lade Fodboldtrøje Manchester United i formationerne og on-site forsendelse blive lettere.



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 17 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Arsenal angriber Giroud sagde, Ozil er holdets nøgleaktører, Behov for at holde det. Fodboldtrøjer Dame Ozil og Arsenal kontrakten udløber i slutningen af sæsonen, I de seneste spil, Endnu en gang tyder tyskerne på, at de er et uundværligt medlem af gruppen, I aftes og Kasakhstan by spil, Tyskere bidrager 2 pass 1 skud i 5 minutter i anden halvdel, Hjælp holdet til at vinde 5 mål.

" Det meste af tiden, Han kan gøre det bedste valg, Han ved hvornår man skal passere bolden Hvornår skal man skyde Når du er i en bedre position, Du tror altid, at han vil sende assister i stedet for at skyde, Selvom han scorede målet i dag Jeg føler mig glad for ham Han er vores feltkommandant, Er også en nøglespiller. "

På grund af Rakazat såret, Girou erstatter optræden i anden halvdel, Han scorede også 2 mål, For sæsonen for at reducere spilletiden, Giroud sagde, at han var frustreret. " Ja, fordi vi er alle konkurrenter, Vi ønsker alle at spille hvert spil, Hjælp Fodboldtrøje Arsenal til at vinde. Vi nyder alle at spille i European Cup, Men selvfølgelig ønsker vi alle at spille i ligaen, Så når Arsenal træner vil have dig til at spille, Du skal give den bedste ydeevne, Og Arsenal bliver en stor maskine kvalificeret små dele. "



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Messi sluttede endelig kontrakten med Fodboldtrøjer Dame Barcelona, Den nye kontrakt mellem de to parter udløber i juni 2021. Efter afslutningen af fornyelsen med Barcelona, Messi accepterede Barcelona TV interview, Og sagde Barcelona er deres eget hjem, Han drømte om at gå på pension i Barcelona.

Messi sagde i et interview: " Det tager os tid at fuldføre fornyelsen. I dag er alt dette endelig færdigt. Jeg er meget glad for at kunne fortsætte med Barcelona, Som jeg sagde før, Barcelona er altid mit hjem, Jeg er glad for at blive her. "

Messi sagde endelig, Vil fortsætte med at være en Barcelona-spiller til at skrive en rekord: " Mit mål er at fortsætte med at vinde mesterskabet for Fodboldtrøje Barcelona, Lav en ny rekord i Barcelona, Skriv klubhistorie. Vi har evnen til at vinde disse titler, Håber vi kan vinde mere. "



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 آذر 1396 | نظرات ()