نوشته شده توسط : xshufeel2

Barzali accepterede for nylig et interview. Han sagde, at Zebra Army er den stærkeste. Samtidig gjorde ankomsten af Fodboldtrøjer Dame Ronaldo Champions League-mesteren en drøm.

Januar 2011, Barzagli flyttede fra Wolfsburg til Juventus for kun 300.000 euro. I processen med holdets syv på hinanden følgende mesterskaber, Han spillede en vigtig rolle.

"Begyndelsen af denne sæson er meget overbevisende. Holdets præstationer og mentale udsigter er meget gode. " Barzagli sagde "Det er ikke let at vinde spillet. Det er sværere at fortsætte med at forbedre sig på dette niveau. Denne Juventus er blevet bygget for at kæmpe for alle ære. På papir er dette den mest kraftfulde Juventus, jeg nogensinde har spillet. Det er også det mest omfattende team. Efter at have mødt to Champions League finaler og har oplevet så mange udfordringer, Fodboldtrøje Juventus er i stigende grad overbevist om, at han kan vinde mesterskabet. Med ankomsten af Ronaldo og andre mestere spillere, Champions League har ændret sig fra en drøm til et mål. "



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Gary Neville mener, at Arsenal ikke har styrken til at konkurrere om Premier League denne sæson. Chelsea, Manchester City og Liverpool bundet til top spot i Premier League. Arsenal sendte dem kun 2 point. Fodboldtrøjer Dame Arsenal har vundet 9 på hinanden følgende sejre i forskellige arrangementer.

En anden kommentator, Sonnes, mener, at Chelsea har brug for et center, der kan score: "Jeg tror stadig, at hvis Chelsea har et center, der kan score mål, De vil være i stand til at konkurrere med Manchester City Liverpool. Chelsea truer ikke med at have Azar. Manchester City Liverpool har mere truende spillere. Ligatitel er enten Manchester City eller Liverpool. Ikke udelukke Chelsea, men de har brug for et rigtigt center. "

Neville sagde: "Jeg tror ikke, at Fodboldtrøje Arsenal vil udfordre ligatitel. Chelsea sæson begyndte godt. Men efter otte runder af konkurrence, sagde de, at det var for tidligt for dem at udfordre Manchester City og Liverpool. "



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 مهر 1397 | نظرات ()