نوشته شده توسط : xshufeel2

Barcelona har et tilbud Køb Paris Saint-Germain Wei Ladi, Billige Fodboldtrøjer Paris Saint-Germain, men ønsker ikke at give slip på kernen. I det afgørende øjeblik for overdragelsen, Ibiza ferie er Messi og Wei Ladi, Det er helt sikkert en af de vigtige emner, de taler om.

Efter sammenføjning Paris, Wei Ladi fremskridt er ikke indlysende, Ivrig efter at fortsætte med at forbedre. Så tidligt som i marts, Wei Ladi siger, at " Jeg er meget glad i Paris, Men hver spiller ønsker at Barcelona effekt. Barcelona er den bedste klub i verden, Og samarbejdet mellem Messi, Neymar og Iniesta meget forstående. "

Også i Ibiza ferie Messi og Wei Ladi, Vi mødtes på en natklub. faktisk Både netværket sendt et foto af en natklub i det samme, Men de to havde ikke et foto. Reporter derefter sagde, Wei Ladi arbejder med Pastore middag, Og efter at have set Messi kom også, Pastore anbefalede tre måltider sammen. Wei Ladi offentligt udtrykte håb om, at overgangen til Fodboldtrøjer Barcelona.

Dette er ikke første gang, Messi møde Wei Ladi op.



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Siden 2011-2014, Der er skatteunddragelse, Fodboldtrøjer Ronaldo er blevet sagsøgt anklager. Det forlyder, at, Ronaldo skat beløb sig til 14,7 millioner euro, Hvis dømt, Ronaldo vil stå syv års fængsel. Og med den portugisiske hold forbereder sig på Ronaldo, Ved afslutningen af uddannelsen, I lyset af medierne, For første gang til at reagere på problemet med skatteunddragelse, Ronaldo selv siger, en god samvittighed.

Efter træningen, Ronaldo blev fokus for mediernes linse, Da jeg boede i spabadet Ronaldo, Vender kameraet til at gøre en gestus til at lukke op. Ved slutningen af det portugisiske hold træning, Journalister spurgte til Ronaldo, Hvad synes du om anklagemyndigheden, Ronaldos Svaret er simpelt og kraftfuldt, " Jeg er en god samvittighed. " Journalister fortsatte med at sætte spørgsmålstegn ved Ronaldo, Uanset om han var uskyldig. Ronaldo svarede: " Jeg har altid været sådan en person. "

Og tidligere, Real Madrid sendte en solidaritet med Ronaldo, " Fodboldtrøjer Real Madrid Ronaldo fuld tillid, Jeg tror, han har opfyldt sine forpligtelser til at betale skat i overensstemmelse med loven. Siden han kom til Real Madrid i 2009, Ronaldo holdning har altid været frivillig skat. Ronaldo mener Real Madrid, Vil bevise sin uskyld i retssagen af sagen, den Vi håber, at de relevante afdelinger til at gribe ind så hurtigt som muligt, For at bevise sig selv uskyldig i Ronaldo. "



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Sneijder 33-årige fødselsdag, Og han også fødselsdag i dag for at oprette en post. 131 gange optrædener, Beyond Edwin van der Sar, Han blev den Fodboldtrøjer Holland landshold historie den mest udjævnede spiller. Edwin van der Sar udseende rekord, Det blev oprettet i 2008, Han afsluttede de første 130 landshold optrædener.

Sneijder i det hollandske hold lavet en masse resultater, Siden 2003, Han spillede for det hollandske landshold, Han vandt VM i 2010 runner-up, 2014 VM tredjepladsen, Ved VM i 2010, Han vandt sølv Ball Award og kobber støvler Award, I 2010, Kan ikke deltage i VM er hans største beklagelse. Det år førte Inter Milan vandt mesterskabet, Og hjalp det hollandske hold vandt VM runner-up, Han var blevet betragtet som en Golden Globe, Men desværre fik han ikke få.

I dag hollandsk fodbold, Rusland at komme ind i VM udsigterne er ikke optimistisk. Ikke meget ung Sneijder og Robben Fodboldtrøjer, På dette kritiske tidspunkt, Men også stå op til at bære bjælken, De understøtter også den hollandske fodbold.

Selvom alderen stiger, Og ud af mainstream fodbold, Men Sneijder er hollandsk fodbold leder.



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Buffon i et interview, Dette kan være hans sidste sæson, Fodboldtrøjer Juventus og Italien, Vi er nødt til at begynde at lede efter hans efterfølger.

Italien vil stå over Liechtenstein, Den italienske målmand igen gå i kamp, I et interview talte Buffon af hans fremtid: " Dette bør være det sidste år af min karriere, og Jeg ønsker at være hovedpersonen, Jeg ønsker at nyde spillet, Jeg vil lade folk se min indsats i år, Team ære er stadig min primære mål for dette år. "

Juventus efter sigende håber at underskrive Arsenals keeper Szczesny. I landsholdet, Ruma målmand Tanner, Han spillede i Italien vs Uruguay, Og efterhånden erstattet til Buffon, Italiensk målmand.

Fodboldtrøjer Buffon meget glad, Han sagde: " Jeg har været en rationel person Jeg var på udkig efter meningen med tingene. Meget glad for at slutte sig til Juventus søge Szczesny, Dona Ruma er også en god holdkammerat. For mig, Dette er en stor motivationsfaktor, Men jeg er nødt til at konkurrere om min position, Hvis jeg ikke ønsker at sparke, Jeg vil blive hjemme, Dona Ruma og Szczesny er alle gode spillere, Deres holdning er at stræbe efter. "



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

Champions League-finalen, Real Madrid slog Juventus, Skabt et mirakel, For den store Real Madrid, "Daily Sport avis" påpegede, Barca har brug for at lære at Real Madrid.

Real Madrid har vundet Champions League og La Liga, Ronaldo vil modtage en Golden Globe, Dette er ingen tvivl om. Vi kan ikke narre os selv, Vi må indrømme: Real Madrid har oplevet en stor sæson, Mens Barcelona er, Det er en dårlig sæson. Hvorfor er en god klub ydeevne, En anden dårlige resultater, Vi skal være opmærksomme på dette, Nogle refleksion. Jeg tror, Alt dette for en grund: Det samlede niveau for forskellige teams og teamledelse.

Det er klart, Barcelona i planlægningen af næste sæson, Det skal også tages i betragtning i denne retning. Barca ikke overveje at indføre bænk spillere, For at blive introduceret direkte start den vigtigste, Bliv de vigtigste bænk spillere. De kan have konkurrencemæssige mestre.

Real Madrid er ikke stærkere end Barcelona, I denne sæson, Real Madrid har ikke slået Barcelona, Real Madrid lineup stærkere samlet. Der er tale om 70 sæson spil, Hvert hold skal have 20 gode spillere, Kun 12 mennesker er ikke nok. Det er her, Barca skal lære at Real Madrid. Det er ikke kun træneren, I virkeligheden er det mere et problem af ledelsen.



:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xshufeel2

I denne sæson, Barcelona resultaterne ikke er tilfredsstillende, Champions League tidligt exit, Liga andenpladsen, Kun fik kongens Cup. Macy er i Kina for at deltage i begivenheden, I et interview, Næste sæson, Barcelona vil iscenesætte et comeback, Og stræber efter at vinde mesterskabet.

"Vores mål i begyndelsen af sæsonen, For at vinde mesterskabet. Næste sæson, Vi vil fortsætte dette mål. "

Den nye træner Valverde debut i Barcelona, Men Massey sagde, Valverde vidste ikke selv, De to parter er også nødt til yderligere tilpasninger, " Jeg kender ham ikke, Men i de følgende dage, Jeg vil gradvist blive fortrolig med ham. Vi forstår hinanden. Vores mål er det samme, Vind så mange titler. "

En ny runde af World Cup, Argentinas dårlige situation, Den primære opgave er at stræbe efter at opnå at kvalificere sig. Messi sagde: " Vi er stadig i den adgangsgivende scenen. Vi håber at nå de sidste omgange, Og opretholde den bedste tilstand. "



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1396 | نظرات ()